Stor kommune. Flere muligheter.

Det betyr at du som jobber og bor i kommunen får flere muligheter, fagmiljøene blir større, tilbudene bedre og mulighetene flere for gamle og unge.

stor kommune flere muligheter

For eksempel: Kulturskole for alle. Ungdomsteamet OUT får flere ressurser og kan snakke med unge fra hele kommunen, hjemmetjenestene blir forbedret og mer avanserte - og maten på sykehjemmene blir kvalitetssikret, med garantert dessert hver dag. Her kan du lese mer om noe av det som skjer og se det med egne øyne. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Han vet hva som står på menyen i den nye kommunen

vegar kjokken Det er snart middagstid for mange eldre i Lillestrøm-området, og Vegar Bakken-Løvaas på sentralkjøkkenet på Skedsmo har full kontroll.

– Fårikålsesongen er her nå, og det er kanskje noe av det de fleste gleder seg til, sier han.

Les mer om mattilbudet til eldre

Nå kan vi gjøre kveldene tryggere for enda flere

ungdomsteam lillestrom kommune

Himmelen over Lillestrøm er snart mørkeblå, fakler tennes i gatene utenfor cafeene og i Skateparken i Lillestrøm er det flere og flere som prøver å få til det trikset de ikke klarte i går. Andre sitter og prater på benkene i parken med lua godt ned over ørene. Mobilen er fremme, jentene ler mens det er flest gutter som skater. Det er lørdag og mange vet ikke helt hvordan kvelden kommer til å bli.

Les mer om hvordan vi skal gjøre kveldene tryggere for ungdom

Nå blir det en annen dans i Lillestrøm kommune

dans2 lillestrom kommune

Det går rykter om at den nye, store kommunen satser på kultur – og dansing er ett av områdene det skal bli sving på. Det er dansetime på Sørum Kulturskole, fem jenter er på plass sammen med danselærer Maja i Fleksisalen i Frogner skole og kultursenter. Når dørene til dansesalen går opp, gjør lydnivået det også. Jentene følger med når Maja viser hvordan det skal gjøres, i et stort rom med flotte vinduer som gir masse lys.

Les mer om utvidet kulturtilbud til barn og unge

Bedre på trygghet

trygghetsalarm lillestrom kommune

– Fra 2020 er vi i gang. Når noen trykker på trygghetsalarmen etter kommunesammenslåingen, går signalet til responssenteret. Dette vil Lillestrøm kommune drive selv, sier kommunalsjef for Helsetjenester til voksne i Lillestrøm kommune, Hilde Gulli.

Les mer hvordan en større kommune gir bedre trygghet

Bli kjent med Lillestrøm kommune

lillestrom kommune oversiktsbilde

Lillestrøm byr på det meste; fra shopping, kunst, kultur og uteliv til et mangfoldig idretts- og friluftsliv. Her finner du alt fra spennende kultur og historie til høyskoleteknologi med visjoner for fremtiden. I naturskjønne omgivelser finner du gode bomiljøer, samt noen av landets mest attraktive arbeidsplasser.

Les mer og bli bedre kjent med oss